HTW Halbmond

 

 

 

 

 

 

.

HTW C r e a P r i n t

Talne obloge brez meja
Kaj vse vam nudijo ?
V eri računalništva se tudi pri izbiri tekstilnih talnih oblog ponuja možnost kreacij po želji. Tu vam predstavljamo možnosti, katere omogoča sistem HTW CreaPrint.
Postopek:
Če ste vešči risanja oz računalniške obdelave grafike in ste seznanjeni vsaj malo s tiskarsko tehniko se lahko postopka lotite sami ali pa stvari prepustite nam.
Standardni postopek dela je max. s petimi barvami. Najmanjša pika znaša 0.7 mm, kar je nujno upoštevati pri manjših krivuljah, da ne pride do popačenja slike. Pri talnih oblogah je vredno upoštevati, da je raport vzorca do 75 cm še v mejah normale, saj je potrebno oblogo tudi položiti pri čemer lahko pride do procentualno velikega razreza oz. odpada. Obdelana računalniška slika oz. vzorec se potrdi s strani naročnika / print predloga. Po potrditvi, se izdela laboratorijski vzorec 1.00x1.00m in po potrditvi le tega, se pristopi h končni izdelavi tekstilnih talnih oblog. Možen je izbor med sedmimi različnimi kvalitetami tkanja, katere pa so vse v visokem kakovostnem razredu, kar pomeni, da ustrezajo vsem predpisom o vgradnji v visokozahtevne poslovne objekte. Talne obloge se izdelujejo v EU_Nemčija, kar pomeni, da odgovarjajo vsem EN normativom, kateri so potrebni v gradbeništvu. Minimalno naročilo CreaPrint oblog je 100m2 .

Tako navedli smo vam nekaj osnovnih informacij o sistemu talnih oblog CreaPrint. Ker je nemogoče da vam vse predstavimo na teh straneh vas vabimo, da nas kontaktirate na naslovih...

Trend

Circles in Motion

več

Trend

Cosy Moments

več

Trend

Vintage Style

več